Ga je mee naar de IE expo?

9 januari 2020

De IE Expo China is de bekende beurs in AziΓ« waar technologische oplossingen voor milieuvraagstukken op het gebied van water, afval, lucht en grond centraal staan. De jaarlijkse beurs vindt plaats van 21 tot 23 april 2020 in Shanghai.

GO4EXPORT, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het NBSO in Wuhan organiseren in samenwerking met partners binnen Trade & Innovate NL een Nederlands Paviljoen tijdens IE Expo China 2020. Een effectieve manier om bij een relevante Chinese doelgroep op de radar te komen.

China heeft steeds meer water nodig om aan de groeiende vraag van de bevolking te kunnen voldoen. De normen voor schoon drinkwater zijn aangepast aan internationale standaarden. Lokale overheden moeten zich daarom inspannen om hun milieumaatregelen te verbeteren. Normen voor milieuverontreiniging worden steeds strenger. De Chinese overheid realiseert zich dat deze uitdagingen vragen om versoepeling in de milieusector en het toelaten van buitenlandse technologie en expertise.

Omdat Nederland uitblinkt op het gebied van milieutechnologie, liggen er kansen over de hele breedte van deze sector, zowel bij het winnen, zuiveren, distribueren en het gebruik van (industrieel afval)water, als bij bodem- en luchtzuivering.

Meer informatie over de ontwikkelingen van deze sector in China vindt u in onderstaande rapporten en artikelen:

Interesse?
Deelname aan het paviljoen houdt in:

  • Minimaal 6mΒ² in het paviljoen met herkenbare Nederlandse branding.
  • Bijeenkomst voor vertrek over de dos en don’ts van een Chinees beursbezoek.
  • Welkomstdiner namens de Nederlandse ambassade in Beijing en het consulaat-generaal in Shanghai.
  • De mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren tijdens een pitch-event op de beurs, gevolgd door een netwerkbijeenkomst in het paviljoen.
  • Vermelding van uw bedrijfsprofiel in een tweetalig bedrijvenoverzicht.
  • Vermelding in media-uitingen in zowel Nederlandse als Chinese media.
  • Optioneel: deelname aan een verkennend bezoek aan Wuhan onder leiding van de ambassade en het NBSO. (Wuhan is een regio waar vraag is naar Nederlandse oplossingen op het gebied van water- en milieutechnologie).

Meer informatie over het deelname en de opgavenmogelijkheid, vind je hier.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld