De winnaar is bekend!

8 november 2019

Presikhaaf Schoolmeubelen nam op 30 september deel aan het Kiemt Circulair Economie congres β€˜Samen maken we de draai”.

Bezoekers konden tijdens ons congres meedoen aan een prijsvraag en maakten zo kans op de enige echte ArenA Business-Seat | Special Edition Gispen.

Tijdens het Kiemt congres verzorgde Presikhaaf’s teamleider Productontwikkeling Martin Janssen in de Raadkamer een verdiepingssessie waarin hij als productontwikkelaar van Presikhaaf Schoolmeubelen thema’s zoals: β€˜Wat betekent circulariteit voor een ontwerp-, constructie- en materiaalkeuzes’ en β€˜Welke gevolgen heeft dit voor het proces en organisatie’ besprak.

Martin presenteerde vanuit zijn originele ArenA Business-Seat | Special Edition Gispen. Het toppunt van een circulair, sociaal maatschappelijk geproduceerde stoel door Presikhaaf Schoolmeubelen! Een ontwerp gebaseerd op een echte Nederlandse klassieker met een geweldig zitcomfort. De Johan Cruijff ArenA stadionstoeltjes kregen van Presikhaaf Schoolmeubelen vorig jaar al een tweede leven. Dat was zo goed bevallen, dat Presikhaaf Schoolmeubelen ook de opdracht kreeg voor de Business Seats. Na 20 jaar dienst gedaan te hebben in de ArenA, zijn ook deze vervangen door nieuwe rood-witte exemplaren.

Om samen de draai te maken naar een toekomstbestendig systeem waarin alles met elkaar in balans is en afval niet meer bestaat zette Presikhaaf Schoolmeubelen een leuke winactie op: beantwoord de vraag: β€˜Hoeveel miljoen euro heeft het kabinet op 10 juli 2019 extra beschikbaar gesteld voor de circulaire economie in 2019 en 2020?’ en win dit bijzondere staaltje van verantwoord design.

Christiaan Holland gaf het juiste antwoord: € 80 miljoen.
Christiaan van Harte Gefeliciteerd!

Helaas geen winnaar van de winactie of zou je ook graag een ArenA Business-Seat willen hebben?
De Business Seats zijn nog bestellen via www.arenagispenstoel.nl
Er is nog een gelimiteerde oplage van 100 stuks op voorraad! Dus wees er snel bij want Op=Op!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld