De Startversneller voor startende ondernemers in Gelderland en Overijssel

Startups
29 maart 2023

Ondernemerschap is een uitdagende reis, vooral als je net begint. Het ontwikkelen van een bedrijfs- of marketingplan, het vinden van financiering en het opzetten van bedrijfsactiviteiten kunnen zeer uitdagend zijn. Maar er is hulp beschikbaar voor startende ondernemers in de provincies Gelderland en Overijssel, dankzij De Startversneller, een speciaal programma dat wordt gefinancierd door de provincies Gelderland en Overijssel en wordt uitgevoerd door Oost NL.

De Startversneller is bedoeld om startende ondernemers te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun bedrijfs- of marketingplan, het vinden van financiering en het opzetten van hun bedrijfsactiviteiten. Het programma biedt praktische hulp in de vorm van bijvoorbeeld coaching, training en netwerkmogelijkheden om de slagingskans van de startende ondernemingen te vergroten.

Zo gingen bijvoorbeeld ondernemers Maureen Visscher en Bram Hulsenboom je al voor met een coaching traject waarmee zij hun ondernemingen een stap verder hebben kunnen helpen.

Kiemt is partner van De Startversneller

Als partner van het programma kan Kiemt je helpen bij het aanvragen van een Startversneller, en samen met jou kijken of het programma bij jouw onderneming past. Met onze ervaring en kennis zijn we bekend met de tools en programma’s die beschikbaar zijn voor duurzame ondernemers en helpen we je graag verder in het innovatieve landschap van Oost-Nederland.

Meer weten of behoefte aan hulp? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld