CEO Witteveen+Bos wint European CEO Award 2018

CEO Karin Sluis (Witteveen+Bos) heeft de verkiezing van European CEO 2018 gewonnen. Karin was voorgedragen vanwege de succesvolle wijze waarop zij het werk van Witteveen+Bos weet te verbinden aan de Sustainable Development Goals van de VN.

Volgens de jury heeft Karin Sluis duidelijk laten zien dat zij zich inzet voor duurzame ontwikkelingen in alle projecten en activiteiten. Daarnaast heeft zij voor een grote toename gezorgd in het aantal werknemers en in de winstmarge.  Bovendien heeft zij een indrukwekkende bijdrage geleverd aan de industrie door jonge mensen aan te trekken als ingenieurs.

De prijs werd gisteren, 5 november, uitgereikt door de Association for Consultancy and Engineering.  Sindsdien stromen de felicitaties binnen bij Karin. Onder meer gedeputeerde Michiel Scheffer en waarnemend burgemeester van Deventer Ron König hebben online hun felicitaties geuit. Karin reageerde enthousiast op alle felicitaties: „Dank je wel! Op naar meer digital, diversiteit en duurzaamheid in ons belangrijke ingenieurswerk.”

Witteveen+Bos is participant bij Kiemt. Ook wij van Kiemt zijn ontzettend blij dat Karin deze prijs gewonnen heeft en willen haar via deze weg nogmaals feliciteren.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required