Steck VOF

Iedereen heeft ideeΓ«n. In het innovatiecentrum De Steck worden ze concreet. De Steck is een broedplaats voor ondernemers, onderwijs en overheid. De prestaties die in De Steck geleverd worden overstijgen het persoonlijke succes. Die gezamenlijke inspanningen van alle betrokkenen dragen namelijk in sterke mate bij aan een innovatieve en duurzame toekomst.

In De Steck komt een breed pallet van ondernemers samen, variΓ«rend van ontwerpers en dienstverleners tot makers en gebruikers van techniek. Zij vormen de Community van De Steck. Dankzij de drie-eenheid Overheid, Onderwijs en Ondernemers kunnen binnen deze Community probleemstellingen en uitdagingen gedeponeerd worden die vervolgens β€˜opgepakt en verder gebracht worden’.

Zo zijn de activiteiten van De Steck erop gericht om startups niet alleen te laten starten, maar ook tot bloei te laten komen tot een succesvolle onderneming. We heten niet voor niets De Steck. Een stek groeit en bloeit, omdat wij zorgen voor de juiste omstandigheden: plannen worden gesmeed in het juiste (ondernemings-)klimaat. Gevoed door de aanwezige, vruchtbare kennis Γ©n door de kruisbestuiving tussen ondernemers, onderwijs en overheid worden deze plannen geconcretiseerd.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld