Netwerk

SolarTech International

Wij zijn SolarTech International B.V. Wij richten ons op de ontwikkeling van integrale zon-thermische oplossingen, inclusief ontwerp en advies, commerciële en on-the-job ondersteuning, productontwikkeling en natuurlijk het leveren van componenten van gewaarborgde hoge kwaliteit.

Onze oplossingen voor het platte dak zijn Energiedak en Energiedak-Plus. Voor schuine daken hebben we het Multi Energy Panel ontwikkeld, een aanpassing op zonnepanelen, waardoor met het paneel niet alleen elektriciteit wordt opgewekt maar ook warmte wordt ingevangen. Onze laatste innovatie is de Energiekap, complete prefab dakpanelen waarmee schuine of platte daken kunnen worden opgebouwd, voorzien van thermische en elektrische collectoren. Dit heet ook wel BIPVT. Voortdurend werken we aan de verdere verbetering van onze systemen of aan uitbreidingen aan ons assortiment. Met onze kennispartners SEAC (TNO) en de Technische Universiteit Eindhoven verrichten we voortdurend onderzoek naar de werking en verbetering van onze systemen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required