Netwerk

Natuur en Milieu Gelderland

De rol van de GNMF is erg belangrijk omdat de natuur en het milieu zelf niet kunnen praten. Daarom komt de GNMF als onafhankelijke vereniging voor ze op. Gesteund door een sterke achterban beschermt de GNMF de Gelderse natuur, helpt nieuwe natuur te realiseren en onze leefomgeving gezond en duurzaam te maken.

Samen
Onze doelstelling kunnen we alleen bereiken door samen te werken met een achterban die continu groeit en bijdraagt aan onze missie. De belangrijkste spelers zijn de provincie, natuur en milieuorganisaties, bedrijven en betrokken burgers. Wij vervullen een provinciale koepelfunctie voor de honderd aangesloten lokale en regionale natuur- en milieuorganisaties.

De GNMF is opgericht in 1971 en is een vereniging die zo’n 100 natuur- en milieuorganisaties in Gelderland verbindt. Met honderden leden en tientallen bedrijven gaan we voor een mooi en duurzaam Gelderland.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required