Netwerk

IPKW

  • website: ipkw.nl
  • adres: Westervoortsedijk 73
  • 6827AV Arnhem

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame energie-gerelateerde ondernemers huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. In een omgeving die zowel vanuit bedrijfseconomisch perspectief als vanuit sociaal ondernemerschap interessant is, staat samenwerken met innovatieve bedrijven centraal.

Duurzaamheid zit van oudsher in onze vezels. Als voormalig terrein van de AKU (Algemene Kunstzijde Unie) en later AkzoNobel en nu in eigendom van Schipper Bosch, dragen we duurzaamheid op verschillende manieren uit. Met het soort bedrijven dat we laten excelleren, de bebouwde omgeving van het industriepark en de programmering – waarbij we via de omgang met energie, afval, gebouwen, mobiliteit en mensen invulling geven aan de circulaire ambitie – streven we ernaar om in 2025 het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te zijn.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required