Hollander Techniek

Hollander Techniek is een Γ©cht familiebedrijf

Hollander Techniek is een echt Nederlands familiebedrijf. In ruim 45 jaar zijn we uitgegroeid van installateur naar totaalinstallateur en system integrator. We zijn er trots op dat het familiegevoel in al die jaren onverminderd aanwezig is gebleven.

Wij weten wat u nodig heeft

Bij Hollander Techniek is niets onmogelijk. β€˜Kan niet’ bestaat niet. U zoekt een partner waarmee u van ontwerp tot nazorg in zee kunt? Onze vakkundige medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende markten binnen de utiliteit, retail en industrie. Zo hebben wij al een goed beeld van uw wensen gevormd nog voor wij met u in gesprek gaan. U mag er dan ook vanuit gaan dat onze duurzame totaaloplossingen naadloos aansluiten bij uw vraag.

Grenzeloos innovatief in duurzame totaaloplossingen

Samen met onze ruim 550 enthousiaste en gedreven medewerkers zorgen wij ervoor dat uw onderneming nooit stil komt te staan Γ©n kan blijven groeien. Of het nu gaat om comfortabel en veilig wonen, werken of recreΓ«ren: onze medewerkers nemen de tijd zich te verdiepen in uw bedrijfsproces. Zij hebben namelijk van hun passie hun werk gemaakt. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen met u en met onze partners komen wij tot vernieuwende en duurzame totaaloplossingen die waarde toevoegen aan uw onderneming.

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld