Netwerk

Energy Watch

  • website: energy-watch.nl
  • adres: Holtens Ondernemershus, Oranjestraat 10
  • 7451 CC Almelo

De energiewereld verandert snel. De inpassing van duurzame energiebronnen stelt nieuwe eisen aan de gehele energieketen en biedt nieuwe kansen voor ondernemers en investeerders. Energy Watch volgt en analyseert deze veranderingen en creëert inzicht en transparantie voor haar klanten op basis van feiten en grondige analyses.

Energy Watch beschikt over diepgaande kennis over de energietransitie, op het gebied van decentrale energiebronnen, energie-infrastruktuur en markt. Door deze kennis toe te passen op de specifieke situatie van de klant, creëert Energy Watch strategisch inzicht en transparantie, waarmee kansgerichte bedrijven hun positie in de markt versterken.

Energy Watch, opgericht in 2013, is gevestigd in Almelo. Energy Watch volgt en analyseert veranderingen in de energiewereld en creëert inzicht en transparantie voor haar klanten op basis van feiten en grondige analyses. Zij voert analyses uit op het gebied van duurzame energie zoals energie-mix analyses en energie feed-in analyses. Tevens maakt Energy Watch markt-, product- en technologieanalyses in het bijzonder voor  decentrale duurzame energiebronnen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required