Team

Erick Wuestman

adviseur Circulaire Economie
Circulaire economie

Circulaire economie en de energie transitie zijn belangrijke gespreksonderwerpen. Gelukkig is Kiemt er, om van praten naar actie te komen. Met name wanneer er nog veel is uit te vinden rondom een bepaalde grondstof, product, businessmodel of de vertaling daarvan naar diensten. Als adviseur in circulaire economie, oud-voorzitter van de Stichting Circulaire Economie en mede oprichter van Cirkelstad en CIRCLES, heb ik heel wat uitdagingen voorbij zien komen. Kennis en kennissen opgedaan. En partijen aan elkaar weten te verbinden.

Inmiddels vind ik dat we geen tijd meer te verliezen hebben om Γ©cht keihard WERK te maken van het zorgvuldig en volhoudbaar omgaan met moeder aarde in het algemeen en met grondstoffen en energie in het bijzonder.

Vandaar dat ik mij graag inzet om nieuwe oplossingen te helpen vinden, verbindingen te leggen en waar nodig als creatieve of kritische spiegel te dienen. Waarbij ik allerlei hulpmiddelen en hulpmotoren vanuit de Kiemt rugzak kan aandragen, of ondersteunen, om bedrijven in Oost Nederland te helpen versnellen in hun bijdrage aan gezonde en dus verantwoorde duurzame continuΓ―teit.

Naar de overzichtspagina

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld