Rentmeester 2050

Rentmeester 2050

lokatie Landzicht
Sinds 1 mei 2018 is Maurice Beijk Rentmeester2050, maar creatieve verbinder op het gebied van duurzaamheid, innovatie, mens, natuur en beleving dekt ook de lading.

Maurice is door de wol geverfd. Hij ademt duurzaamheid wat hij zelf overigens liever volhoudbaarheid noemt. Als β€˜Rentmeester2050’ wordt Maurice trouwens ook gezien als deskundige op het gebied van MVO. Een van zijn statements is: β€œDe aarde heeft ons niet nodig maar wij de aarde”.

Creatief omdenken is zijn kracht en dat komt in zijn laatste project β€˜Design by Coincidence’ volledig tot zijn recht. Hier laat hij werkelijk zien dat als je voor-denkt i.p.v. na-denkt er toch mooie en zeker bijzondere en bovenal volhoudbare ontwerpen zullen ontstaan.

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staan de 3 P’s centraal: aandacht voor People, Planet en Profit. Bij MVO zijn de 3 P’s daarom allemaal even belangrijk. Aan de drie P’s van duurzame ontwikkeling: People, Planet, Profit, voegt hij een vierde P toe: Passie. β€œZonder passie komt het er niet van” aldus Beijk.

Elke actie die bijdraagt aan een schone wereld in 2050 is er één. Daarom neemt hij op het Kiemt Congres met β€œGROEN=DOEN, met nadruk op DOEN” ons aan de hand in Volhoudbare ontwikkelingen om ons heen. Het hoeft allemaal niet duur en complex te zijn. Lees, leer en kopieer.

En kijk voor meer informatie op www.rentmeester2050.nl