Warmte Congrestival

event 8 dec 2022 09:00 - 18:00

Op donderdag 8 december organiseert Stichting Warmtenetwerk het Warmte Congrestival! Een inspirerend en interactief evenement waar de gehele warmteketen aanwezig zal zijn. Tijdens deze dag kunt u kennismaken met onze deelnemers, diverse presentaties bijwonen en actief deelnemen aan interessante kennissessies. Het belooft een boeiende dag te worden waarbij er uiteraard ook ruim voldoende gelegenheid is om te netwerken.

Het Warmte Congrestival is een combinatie van een congres en een festival, zeg maar een congres in een festivaljasje! Dit betekent voornamelijk meer vrijheid en een informelere sfeer dan bij reguliere events. Er wordt dan ook een combinatie gemaakt van plenaire lezingen, parallel kennissessies met de ruimte voor netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Ook is er een beursvloer waar deelnemers van Stichting Warmtenetwerk zich presenteren. Door deze opzet heb je zelf de keuze om te bepalen welke presentaties je wil zien, wanneer en wat je wil eten en wanneer je de tijd wil nemen om gewoon even te netwerken.

Programma

Het programma van het Warmte Congrestival ziet er als volgt uit:

09.00 – 09.30Β  Start Warmte Congrestival en opening beursvloer
09.30 – 09.45Β  Opening programma en welkomstwoord
09.45 – 12.00Β  Plenair programma
Break out met workshops en parallelsessies in drie zalen
12.00 – 13.00Β  Lunch en netwerken
13.00 – 15.00Β  Plenair programma
Break out met workshops en parallelsessies in drie zalen
15.00 – 15.30Β  Pauze en netwerken
15.30 – 16.30Β  Plenair programma
Break out met workshops en parallelsessies in drie zalen
16.30 – 16.45Β  Wrap up en afronding voor alle deelnemers
16.45 – 18.00Β  Afsluitende netwerkborrel

Kosten

Voordeelnemers van Stichting Warmtenetwerken, gemeenten, provincies en woningcorporaties is de dag gehaal gratis. Voor niet-deelnemers bedragen de kosten voor het Warmte Congrestival €250,-.

Voor meer informatie over dit festival kun je terecht op deze pagina. Wil jij dit Warmte Congrestival niet missen? Vergeet dan niet om je aan te melden!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld