The European New Power Summit

event 30 mei 2024 10:00 - 18:00

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van systeemintegratie, energieopslag en elektrisch opladen in het electriciteishart van Nederland. Bij de European New Power Summit staat energie-innovatie centraal in alles wat we doen. De missie is om de nieuwste oplossingen voor systeemgeΓ―ntegreerde elektrificatie te verbinden met huidige en toekomstige uitdagingen, alles om bij te dragen aan duurzame ontwikkelingsdoelen.

Sluit je aan bij internationale leiders uit de industrie, beleidsmakers, jong talent, startups en investeerders om gezamenlijk te bouwen aan een meer duurzame en inclusieve toekomst. Op dit event worden oplossingen voor systeemgeΓ―ntegreerde elektrificatie in Europa besproken en versneld.

Energiebedrijven met internationale reputatie zullen deze top organiseren op 30 mei, waaronder Tennet, DNV, KEMA en Elestor. Ook vele start-ups en scale-ups, kennisinstellingen en de overheid doen mee.

Nederland staat bekend om kennisdeling. Naast de Summit op 30 mei zullen we ook bedrijfsbezoeken organiseren aan o.a. Kema Powerlab, Tennet Controlroom en Connectr InnovatieLab.

Tickets

Kaarten voor de European New Power Summit zijn vanaf nu te koop. Wij mogen je 20%. korting geven met code:Β AEW2024. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de website van Arnhem Electricity Week.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld