Sino-Dutch H2 Forum

event 29 okt 2020 11:00 - 12:00

Samen bouwen aan de waterstof markt

Waterstof staat volop in de belangstelling in Nederland. Er zijn veel waterstof-initiatieven in de markt, en brandstofcellen nemen hier een voorname plaats in. Om de bestaande initiatieven te kunnen opschalen, zijn innovatie en internationale samenwerking cruciaal.

Het Chinese beleid is in de afgelopen maanden drastisch veranderd. Het land heeft zich als doel gesteld om in 2060 energie-neutraal te zijn. Waterstof is hierin een belangrijke speler. Subsidies op batterij-elektrische auto’s worden versneld afgebouwd en die voor waterstofvoertuigen zijn sterk gegroeid. Niet alleen voor de voertuigen zelf maar ook voor de benodigde infrastructuur voor de productie en distributie van waterstof. Het uiteindelijke doel is breed gebruik van groene waterstof in de Chinese industrie, vervoer en andere toepassingen.

Om Nederlandse kennis en Chinese behoefte elkaar te laten vinden, organiseert HyNed samen met RVO, Oost NL, Brainport Development en Rotterdam Partners een online Sino-Dutch H2 Forum. Op donderdag 29 oktober praten onderstaande partijen je bij over recente ontwikkelingen in de Chinese waterstofwereld, en hoe Nederlandse expertise hier op in kan spelen.

Klik hier voor meer informatie en de aanmeld mogelijkheid.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld