SEE cafΓ© Circulaire en Biobased Economie

event 3 feb 2021 15:30 - 17:00

Graag nodigt de HAN je uit om op woensdag 3 februari in de Nationale Week van de Circulaire Economie deel te nemen aan het online SEE cafΓ© van de HAN.Β 

HAN en Circulaire en Biobased Economie

Nederland volledig circulair in 2050; dat is het doel van de Rijksoverheid. Daarom werken bedrijven, kennisinstellingen en overheid samen om zuiniger en slimmer met grondstoffen om te gaan. Ook de HAN draagt bij aan de Circulaire en Biobased Economie.

Programma

Tijdens het SEE cafΓ© zal lector en SEE-themaleiderΒ Koos WagensveldΒ een korte introductie geven op het thema β€œCirculaire & Biobased Economie” binnen de HAN.Β Daarna zullen experts van binnen en buiten de HAN u een inkijkje geven in twee concrete voorbeelden vanΒ biobased ontwikkelingen:
  • Frank Croes, programmamanager Circulaire Economie bij het HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie, gaat in gesprek metΒ Mark Hofland van OFNΒ (innovatie voor onderweg) over het gebruik van rijstvlies als grondstof voor verkeersborden.
  • RichΓ¨le Wind, associate lector Biobased Economy bij het HAN BioCentre, gaat in gesprek metΒ Taco Mets, Technical Director bijΒ Van Meeuwen LubricationΒ over de perspectieven voor microbiΓ«le olie als biologisch smeermiddel voor circulaire marine applicaties.
Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen en het verkennen van toekomstige samenwerkingsmogelijkheden.
Interesse in deze digitale bijeenkomst?Β Meld je dan hier aan!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld