Rondetafel Circulaire Maakindustrie

event 3 feb 2020 15:00 - 17:30

BOOST en CIRCLES nodigen ondernemers in de maakindustrie uit voor de eerste rondetafel β€˜Circulaire Maakindustrie’. Een middag vol met kansen voor ondernemers in de maakindustrie, om concrete stappen te zetten naar een circulaire bedrijfsvoering of kennis met elkaar te delen.

Achtergrond
De transitie naar een (meer) circulaire economie kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verlagen van de milieufootprint en het grondstofgebruik van onze economie. In een Circulaire Maakindustrie worden producten en onderdelen niet weggegooid of laagwaardig gerecycled, maar na controle en bewerking, opnieuw hoogwaardig ingezet. Dit betekent een ingrijpende verandering van de huidige wijze van produceren en verkopen. Ontwerpen gericht op een optimale levensduur. Producten die zich elke keer weer kunnen aanpassen, zodat ze voor de gebruiker relevant blijven. En als het niet meer anders kan, bruikbare en waardevolle metalen zo zuiver mogelijk terugwinnen.

DoelΒ 
De rondetafel Circulaire Maakindustrie is er voor bedrijven in de maakindustrie in Gelderland en Overijssel die werk willen maken van circulair produceren. Met 6 kansen voor jouw onderneming:

  • Klanten willen circulair
  • Inspiratie voor innovatie
  • Versterken van ketensamenwerking
  • Minder grondstofrisico’s
  • Kostenbesparing
  • Voorlopen op regelgevingDe circulaire economie biedt jouw bedrijf kansen om zich te ontwikkelen. Je gaat aan de slag met nieuwe businessmodellen, nieuwe ontwerpen en vaak ook nieuwe samenwerkingen. Circulair doe je voor de toekomst van jouw bedrijf en van onze kinderen. Circulair zorgt voor een efficiΓ«nter gebruik van grondstoffen. Het is dΓ© nieuwe manier van werken, dus doe mee!

Locatie: K3D (Varsseveldseweg 20a) in Terborg

Meer informatie en aanmelden.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld