Oost-Nederland Uitgelicht: Kansrijk ondernemen: (leren) beslissen in onzekerheid

event 29 nov 2023 16:00 - 16:45

Zet woensdag 29 november om 16:00u alvast in je agenda en meld je aan! Want dan kun je weer online of als live publiek aanschuiven bij Oost-Nederland Uitgelicht. Dit keer gaan we langs bij het OndernemersLab bij de HAN in Nijmegen om ondernemersopgaven van de toekomst te bespreken.

Samen met inspirerende rolmodellen duiken we in de ondernemersopgaven van de toekomst. Het OndernemersLab Nijmegen faciliteert de ontmoeting tussen ideeΓ«n, vraagstukken en fungeert als voertuig voor veelbelovend ondernemerschap in regio. Maar hoe koppel je (beginnende) ondernemers aan belangrijke vraagstukken en technologieΓ«n? En hoe doe je dat andersom? Wat zijn de manieren om toekomstbestendiger te ondernemen? Wat zijn DE voorbeelden uit de regio?

Rik van Dommele, directeur van Kiemt, is deze keer onze host. Hij gaat met verschillende experts in gesprek over dit project. Dit zijn:

Clark Nowack
Neemt ons mee in het verhaal “Een trilvest met haken en ogen”
Mees de Man
Deze studentondernemer won als circulaire start-up de ondernemersmarktprijs.
Karin Thuis
Maakt als zorgalliantiemakelaar vanuit de zorgalliantie/ krachtige kernen verbinding tussen onderzoek, onderwijs en praktijk in de regio Noordoost Brabant.
Astrid de Rozario
Academiemanager Academie Business en Communicatie bij de HAN en mede-initiatiefnemer van het Ondernemerslab.

Aanmelden

Op woensdag 29 november start de uitzending om 16.00 en wordt live opgenomen vanuit de HAN in Nijmegen. Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden, maar kun je wel naar de livestream via onderstaande link:

Oost-Nederland Uitgelicht – Kansrijk ondernemen (leren) beslissen in onzekerheid

Terugkijken

Ben je benieuwd naar eerdere afleveringen van Oost- Nederland uitgelicht? Kijk deze en andere programma’s dan hier terug.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld