Innovatief congrestival: ‘The Future of Us’

event 8 okt 2021

Op vrijdag 8 oktober is het zover: The Future of Us – The New World. HetΒ  is congrestival vindt plaats op Industriepark Kleefse Waard en is een online event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren over de energietransitie en een circulaire economie.

Kom ook en stap in onze online tijdmachine. Terug in de tijd gaan we zeker niet, we kijken vooruit. Hoe ziet onze toekomst eruit? Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeggen we? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs

Tijdens dit innovatieve congrestival zal ook weer de Jan Terlouw Innovatieprijs worden uitgereikt!Β  De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemingen die sinds 2011 jaarlijks door Kiemt wordt uitgereikt. Hiermee stimuleren we ondernemers die verder kijken dan vandaag en met duurzame innovaties de toekomst dichterbij brengen. De prijs is een erkenning aan deze visionairs. De hoofdprijs omvat 10.000 euro prijzengeld en ruime media-aandacht.

De genomineerden voor 2021 worden binnenkort bekend gemaakt!

The Future of Us in 2020

Heb jij dit mooie event afgelopen jaar gemist, of wil je nog eens terugblikken op een spetterend event? Kijk dan nog eens naar de aftermovie:

Wil je dieper in het programma van afgelopen jaar duiken? Kijk dan op de website van The Future of Us, waar je bijna het volledige programma van 2020 terug kan kijken.

Initiatiefnemers van The Future of Us:

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld