Garage DU – Meet Up | Duisburg

event 1 Jun 2023 17:00 - 21:00

Op donderdag 1 juni organiseert Duisburg Business&Innovation samen met DNBC-Gelderland en Gemeente Arnhem een Garage DU Meet up: een bijeenkomst voor startups. Het doel van deze bijeenkomst is het initiΓ«ren van samenwerking tussen startups uit Arnhem en bedrijven en startups uit Duisburg.

Tijdens de bijeenkomst worden een aantal pitches gegeven door startups uit Duisburg en Arnhem. Onderwerpen die aanbod zullen komen zijn digitalisering en creatieve oplossingen en ideeΓ«n voor startups.

De bijeenkomst vindt plaats in CafΓ© Edel in Duisburg. Om 15:30u vertrekken er bussen vanuit Arnhem om gezamenlijk naar Duisburg af te reizen. Om 21:00u vertrekken de bussen vanuit Duisburg weer terug naar Arnhem.

Het verdere programma inclusief sprekers wordt later bekend gemaakt. Houd deze pagina in de gaten voor updates over het programma.

Aanmelden Garage DU Meet Up

Wil jij als startup jouw netwerk uitbreiden naar Duitsland? Meld je dan hier aan voor de Garage DU Meet Up. Deelname is gratis, er is echter wel een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang.

Andere events

Ben jij al op de hoogte van alle events die Kiemt of partners uit het Kiemt netwerk organiseren? Hier vind je het complete overzicht van de aankomende events.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld