Early Morning Talk: ‘Van het gas af wordt makkelijker’

event 4 apr 2023 08:00 - 08:30

Op dinsdagochtend 4 april om 8:00u beginnen we de dag stevig met een Early Morning Talk: een heerlijke, inhoudelijke talkshow bij je ontbijt. Deze ochtend gaan we het hebben over hoe we van het gas af kunnen stappen.

Met 3,4 miljoen mensen in de provincies Gelderland en Overijssel wonen we in 1,5 miljoen huizen. Om die huizen warm te houden zijn we veelal nog afhankelijk van aardgas. Om in 2030 bijna de helft minder COβ‚‚ uit te stoten, moet ons aardgasgebruik flink dalen. Dat betekent dat woningen moeten worden verduurzaamd. De grootste uitdaging daarin is bestaande woningen aardgasvrij maken.

Van het gas naar warmtepomp of waterstof

Hoe gaan we dat realiseren? In deze Early Morning Talk kijken we samen met experts en ondernemers aan de hand van verschillende projecten, zoals het RAAK project zon als Bron voor de warmtepomp naar de verschillende mogelijkheden om woningen aardgasvrij te maken. Om daar vaart achter te zetten, is ook scholing van monteurs en installateurs ook nodig. Hoe wordt dit nu georganiseerd? Je hoort het tijdens deze Early Morning Talk.

Aanmelden

Wil jij meer te weten komen over dit onderwerp? Meld je dan hieronder aan en kijk op 4 april mee! Het is bij deze uitzending is ook weer live publiek aanwezig die achteraf mee kan ontbijten. Er zijn momenteel genoeg mensen om de zaal te vullen en het is dus niet meer mogelijk om je op te geven voor het ontbijt. Mocht je je hebben opgegeven en kun je onverhoopt toch niet meer aanwezig zijn, dan vragen we je om je af te melden via info@kiemt.nl.

Terug kijken

Ben jij benieuwd naar eerdere uitzendingen van onze Early Morning Talk? Kijk deze dan op deze pagina terug.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld