Early Morning Talk – ‘Let’s connect’

event 5 apr 2022 08:00 - 08:30

Zet je dinsdag 5 april om 08.00u alvast in je agenda? Want dan kun je weer online aanschuiven bij de Early Morning Talk. Laat je deze keer informeren over Connectr; waar innovaties op het gebied van new energy ontstaan en groeien, de regionale energietransitie versneller!

We staan wereldwijd voor een enorme verduurzamingsopgave, dus ook op regionaal niveau. Voor een klimaatneutrale samenleving in 2050 gekoppeld aan economische groei, is nΓΊ versnelling nodig. Connectr zorgt daarvoor vanuit focus in de ontwikkeling van energie sleuteltechnologieΓ«n met een onderzoeksprogramma gericht op elektrische energietechniek, elektrochemische opslag en duurzame aandrijflijnen. Shared facilities, waar apparatuur, diensten en innovaties gedeeld kunnen worden, zorgen hierbij voor versnelling en schaalvergroting. Maar wat doen zij dan concreet? En hoe werkt het? En voor wie?

Daarom gaan we tijdens deze Early Morning Talk aan tafel met bedrijven die samenwerken met Connectr. Zij nemen ons mee in hoe dit samenwerkingsverband werkt, waarom Connectr belangrijk voor hen is, hoe hierdoor versnelling ontstaat en natuurlijk: wat jij als kijker binnen Connectr kunt doen.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, toch kun je dinsdag 5 april de livestream volgen. Schuif ook aan om 8:00 uur via deze link.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld