Congres Circulaire Oogst – 27 juni

event 27 Jun 2019 13:00 - 17:00

Op donderdag 27 juni 2019 vindt voor de 6e keer het congres Circulaire Oogst plaats op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Met dit keer als thema:

“Het verwaarden van reststromen”

Het beloofd een inspirerende dag te worden, zeker met de volgende keynotespeakers uit het bedrijfsleven en de wetenschap:

Graag inspireren wij u op deze dag metΒ  drie interessante keynotes van sprekers uit het bedrijfsleven en de wetenschap.

Gerrolt Ooijman, bestuursvoorzitter woningcorporatie Wonion, over de wijze waarop deze woningcorporatie in Oost-Nederland als trendsetter heeft besloten om bij de renovatie of sloop van projecten in de sociale huur op de betreffende locatie alle beschikbare materialen uit de oude woningvoorraad verplicht te hergebruiken. Er mogen geen materialen meer worden afgevoerd en er gaan dus ook geen waardevolle materialen meer verloren!

Chris van der Ree, algemeen directeur van Petrogas in de strijd tegen lastige plastics over het transformeren van tot op heden moeilijk bewerkbare/recyclebare plastics tot nieuwe aardolie (op basis van pyrolysetechnologie)

Rob Verhagen, directeur duurzaamheid Oerlemans Packaging enΒ  toonaangevend innovator in de brancheΒ  van verpakkingen over duurzaamheid en kunststofverpakkingsmateriaal

Hier vind je het uitgebreide programma.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld