Activiteiten

Netwerk

Ons netwerk bestaat uit ondernemers, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en overheidsorganisaties. Wij brengen hen in contact met partners op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Om het netwerk zo veel mogelijk te activeren en mobiliseren organiseren wij diverse activiteiten.

  • Mobiliseren van het netwerk door actief te betrekken bij onze activiteiten.
  • Organiseren van relevante netwerkbijeenkomsten met een specifiek onderwerp, zoals onze Early Morning Toasts en Talks!
  • Delen van complexe vraagstukken uit het netwerk om relevante (sparring)partners te betrekken bij de probleemoplossing.
  • Het organiseren van relevante vakinhoudelijke evenementen.
  • Het formeren van samenwerkingsverbanden rondom een specifiek thema (bijvoorbeeld waterstof) om de beweging naar concrete resultaten in te zetten.

Innovatiemotor

Voor het aanscherpen van de business case van een innovatieve startup of het op de markt brengen van een vernieuwend product of dienst kunnen (MKB-)ondernemers een beroep doen op onze ervaren consultants. Of het nu om managementondersteuning, de strategie van de onderneming, technische haalbaarheid, intellectueel eigendom, commerciΓ«le vragen, de fabricage van producten of de distributie ervan gaat, via onze Innovatiemotor is altijd een antwoord te vinden.

Meer informatie en aanmelden

Financiering

Wij vinden voor jou de meest geschikte financiering, subsidie en investeerder. Dit kan varieren vanΒ  provinciale subsidieregelingen voor het doen van onderzoek tot landelijke stimuleringsfondsen en Europese financiers. Zij geven advies op maat voor het vinden van geschikte samenwerkingspartners en (private) financiers.

Innovatieve locaties

Wij steunen diverse locaties waar innovatieve ontwikkelingen op het gebied van energietechnologie en de circulaire economie gestimuleerd worden door de aanwezigheid van specifieke kennis en kunde. Dat kan variΓ«ren van een bedrijventerrein waar zowel internationaal opererende (energie)bedrijven zijn gevestigd als β€˜frisdenkende’ startups tot een innovatielab waar tevens kennisinstellingen deel van uitmaken.