Heijmans Infra BV

  • website: heijmans.nl
  • adres: Graafsebaan 67
  • 5248 JT Rosmalen

Heijmans Infra richt zich op het aanleggen, verbeteren en onderhouden van weginfrastructuur en openbare ruimte in Nederland; inclusief bijbehorende installaties en locatie gebonden objecten. Daarbij valt te denken aan wegen, viaducten, tunnels, sluizen, waterzuiveringsinstallaties en werkzaamheden die te maken hebben met kabels, leidingen en energievoorziening. Ook technische werkzaamheden om wegen en de openbare ruimte veiliger te maken, zoals verlichting, camera- en verwijssystemen, worden door Infra uitgevoerd.

Met de diverse werkdisciplines die Infra in huis heeft, is zij in staat om infrastructurele projecten integraal te benaderen en uit te voeren, waardoor ontwerp, realisatie en beheer & onderhoud passend op elkaar aansluiten. Voor de projecten die Infra ontwerpt, uitvoert en beheert, wordt gebruikt gemaakt van kennis en kunde van β€˜in house’ specialisten en afdelingen, zoals: ingenieursdiensten, asset management, span- en verplaatsingstechnieken en boortechniek, funderingstechnieken, wegspecialismen en bodemspecialismen.

De bedrijfsstroom Infra is ontstaan uit de samenvoeging van twee bedrijfsonderdelen: Heijmans Wegen en Heijmans Civiel. Onder deze juridische bedrijfsnamen vinden nog diverse activiteiten plaats.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld