Toekomstbestendige en circulaire organisaties

Wil je als instelling de stap zetten naar een duurzame toekomstbestendige organisatie? Dit vraagt om een andere manier van samenwerken en organiseren, aanbesteden en inkopen, zowel intern als extern. Dit kun je niet alleen, daar heb je ook de toeleveranciers voor nodig. Samen kunnen jullie een grote rol spelen in de transitie naar een toekomstbestendige en circulaire economie.

Op 21/01/2021 hebben we een online meeting gehad over dit thema, met drie inspirerende sprekers. Klik hier om de presentaties terug te kijken van:

  • Iris Grobben (CIRCO) over de CIRCO-methodiek aan de hand van praktijkvoorbeelden.
  • Wilko van den Berg (Waterschap Vallei en Veluwe) over de circulaire renovatie van de bestuurszaal van het waterschap.
  • Erick Wuestman (KplusV) over het belang van ketenintegratie.

CIRCO Track Toekomstbestendige & circulaire organisaties
Heb je als organisatie interesse voor deelname aan een driedaagse CIRCO-workshop samen met één of enkelen van je toeleveranciers, om te komen tot circulaire ketensamenwerking? Neem dan contact met ons op.
In een track werk je als organisatie samen met één of enkele van je toeleveranciers aan een programma van ambities of eisen die zorgen voor een circulair inkoop en uitvoering, ketensamenwerking en andere manier van werken.

Lees hierΒ waarom circulair ondernemen volop kansen biedt en hard nodig is, inclusief een aantal voorbeeldcases.

Heb je over dit thema vragen of wil je graag in contact komen met één van de sprekers, neem dan contact op met klaassenbos@kiemt.nl.

Deze bijeenkomst heeft Kiemt georganiseerd in samenwerking met CIRCO en CIRCLES en is mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland.