CIRCO Track – Workshop circulair ondernemen en – design voor Gelderse maakbedrijven

Circulaire economie is een hot thema. Het is een systeem waarin producten langer meegaan, slim worden hergebruikt en gerecycled. Of waar, in plaats van producten, diensten worden aangeboden. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. CIRCO biedt een driedaagse cursus aan om jou als bedrijf op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design. Samen met een inspirerende groep deelnemers worden nieuwe kansen ontdekt en wordt nieuwe, circulaire business in gang gezet. Deze Track wordt speciaal georganiseerd door de Gelderse maakindustrie.

De Track bestaat uit drie eendaagse workshops die gegeven worden op 10 & 24 september, 3 oktober 2019. De kosten voor deelname bedragen €500,- ex. btw per bedrijf (voor 2 personen).

Deze Track wordt georganiseerd in samenwerking met RCT Gelderland, Koninklijke Metaalunie en Kiemt. Kiemt organiseert dit vanuit het samenwerkingsverband CIRCLES.

Verdere informatie over workshops en voorwaarden voor deelname, vind je hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required