Waterstofinnovaties HAN staan centraal in 1ste Steckercafé

Op woensdag 27 november houdt innovatiecentrum De StecK haar eerste StecKer-café van 16.00 uur tot 18.00 uur. Hier geniet je van een borrel en doe je op een dynamische manier kennis op. De thema’s die onder de loep worden genomen helpen in de volgende stap naar een duurzame en circulaire economie en samenleving.

De Steck nodigt je graag uit en kijkt uit naar jouw bijdrage en komst aan het Stecker-café.

Waterstof als energiedrager
Tijdens de eerste editie staat waterstof centraal en draait het om de vraag: Wordt waterstof de energiedrager van de Achterhoek?

Studenten van de HAN zijn al enige tijd geleden getroffen door het waterstofvirus. In het Stecker-café komen zij op een interactieve manier vertellen over de praktische toepassingen van waterstof. Is het bijvoorbeeld mogelijk om een waterstoftrein in te zetten tussen Winterswijk en Arnhem? Of kunnen we in de Achterhoek een waterstofwoonwijk realiseren? Zij bespreken dit graag met jou onder het genot van een hapje en een drankje.

HAN Hydromotive
Het HAN Hydromotive team zal aanwezig zijn tijdens de eerste editie van het Stecker-café. Een mooie kans om te zien hoe waterstof als energiedrager wordt gebruikt, namelijk als brandstof voor een auto. Kom de waterstofauto bekijken en ga in gesprek met het team!

Aanmelden
Benieuwd naar dit actuele thema en kun jij de studenten verder helpen naar de volgende stap? Kom dan 27 november naar het Stecker-café. Aan deze editie zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via info@desteck.nu

Adres
De Steck
Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required