The Future of Us wordt verplaatst naar vrijdag 11 september 2020

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus wordt het festival The Future of Us verplaatst naar vrijdag 11 september 2020. Wij doen ons uiterste best om het inspirerende programma dat klaar stond voor 15 mei ook in september neer te zetten en blijven achter de schermen hardwerken om nog meer inspirerende sprekers, workshops en innovaties te laten aansluiten.

Laten we met z’n allen onze verantwoordelijkheid nemen en de getroffen maatregelen opvolgen, zodat we samen in goede gezondheid de toekomst in kunnen stappen op de meest circulaire werkplek van Nederland. We moeten dit samen doen want de toekomst is van ons!

Tickets

De reeds aangeschafte en geregistreerde tickets blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum, dan kun je je geld uiteraard terugkrijgen. Kijk op onze website voor meer informatie.

Volg ons voor updates

De afgelopen tijd hebben wij niet stilgezeten en is er hard gewerkt aan de nieuwe website: thefutureofus.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe sprekers, workshops en innovaties? Houd onze website en social media dan in de gaten!

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required