Test je organisatie op toekomstbestendigheid met de online scan

1 november 2020

Steeds duidelijker wordt dat β€˜toekomstbestendig’ niet alleen β€˜financieel gezond’ inhoudt, maar ook energie-, afval- en grondstoffenbewust. Sociale aspecten spelen daarnaast een net zo belangrijke rol, bijvoorbeeld de ontwikkeling van je medewerkers of oog voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Handige tool

De online scan is een handige tool die helpt bij het inzichtelijk krijgen hoe toekomstbestendig je organisatie momenteel is vanuit een circulair oogpunt. Ook wordt met deze scan helder welke zaken je aandacht vragen voor de komende tijd.

Zes waarden

De scan richt zich op de zes volgende waarden van je organisatie: de financiΓ«le waarde, de natuurlijke, de materiΓ«le, de menselijke, de sociaal relationele en de intellectuele waarde. Een stap richting circulariteit – en toekomstbestendigheid – betekent streven naar de balans tussen deze zes waarden.

Voor wie is de scan bedoeld?

De online scan is met name gericht op M(k)B ondernemingen.

Direct en gratis

Je kunt direct de scan uitvoeren voor je eigen organisatie. De uitkomst van de online scan ontvang je via de mail. Daarbij ontvang je een uitnodiging voor een bijeenkomst waarin CIRCLES de circulaire economie als waardecreatie verder toelichten en mogelijke vervolgstappen presenteren. Vanuit het CIRCLES netwerk zijn er meerdere instrumenten beschikbaar om je verder te helpen.

De online scan wordt aangeboden door:

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld