Subsidieregeling voor slimme CO2-reductie langer open

15 januari 2020

Het Europese subsidieprogramma OP Oost verlengt deΒ openstellingsperiode voor aanvragen voor Slimme CO2-reductieprojecten 2019. De openstelling looptΒ nu af op 31 maart 2020.

Met deze regeling stimuleert OP Oost ondernemers in de regio om bij te dragen aan de economie van de toekomst: een slimme en schone economie die zorgt voor duurzame groei en werkgelegenheid. Mkb’ers die samenwerken met andere (grote) ondernemingen, maatschappelijke organisaties en overheden zijn de belangrijkste doelgroep.

Beschikbaar budget

Op 16 mei 2019 werd een bedrag van ruim € 17 miljoen beschikbaar gesteld voor projecten die bijdragen aan β€œSlimme CO2-reductie”. Op dit moment is er nog ruim voldoende budget beschikbaar voor nieuwe aanvragen. Ondernemers zijn van harte uitgenodigd om innovatieve ideeΓ«n voor minder CO2-uitstoot en een efficiΓ«ntere inzet van energiebronnen hun voorstel in te dienen.

De hoogte van de, op dit moment, beschikbare bedragen per regeling en per provincie vind je bij: het overzicht “Beschikbaar budget” (Pdf 157 kB).

Meer informatie

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld