Ruim baan voor waterstofprojecten

Woensdag 11 december opende de HAN haar waterstoflab op IPKW. Onze programmamanager en alleskunner Jochem Garthoff modereerde de feestelijke opening.

Verschillende sprekers lieten die middag hun licht schijnen over het belang van waterstof, en daarmee van een waterstoflab op het IPKW opent in een nieuw venster. Gelukwensen en inhoudelijke bijdragen waren er van Jan van der Meer – gedeputeerde van de provincie Gelderland, Han Feenstra – programmaleider waterstof van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Yvonne de Haan van het College van Bestuur van de HAN.

Mascha Smit opent in een nieuw venster, lector Duurzame Energie bij de HAN, liet in haar openingswoord weten ‘ontzettend trots’ te zijn op de opening van het lab. “Het heeft een paar jaar op de planning gestaan, maar nu kunnen we eindelijk ook echt actief aan onderzoek en ontwikkeling rondom waterstof werken.”

Lees verder

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required