Over Morgen versnelt warmtetransitie met Christiaan Helderprijs

Ter nagedachtenis aan collega Christiaan Helder opent adviesbureau Over Morgen voor het tweede jaar de inschrijving voor de Christiaan Helderprijs. Deze prijs is bestemd voor projecten, organisatie of personen die een waardevolle bijdrage leveren aan het aardgasvrij maken van Nederland. De winnaars krijgen maatwerkadvies om hun plannen verder te brengen en zo de warmtetransitie te versnellen.

Vorig jaar won Kiemt deelnemer Albert Dorland de eerste Christiaan Helderprijs met zijn bedrijf Kilowatts (inmiddels ESCom.nu). Dit bedrijf realiseert kleinschalige warmteopslag met een innovatief systeem waarin ‘energy as a service’ het uitgangspunt is.

De Christiaan Helderprijs is door Over Morgen in het leven geroepen ter nagedachtenis aan collega Christiaan Helder (1968-2017). Hij zette zich in voor de versnelling van de warmtetransitie in Nederland. Over Morgen reikt jaarlijks de prijs uit aan organisatie of persoon die een waardevolle bijdrage levert aan het aardgasvrij maken van Nederland.

Inschrijven voor de Christiaan Helderprijs kan tot 30 november via overmorgen.nl/christiaanhelderprijs. In de eerste week van december 2019 maakt Over Morgen de twee winnaars bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required