19 april 2018

Orion en StartupDelta Summit

Op 19 april is Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben. Een toekomst waarin innovaties succesvol bijdragen aan het oplossen van grote uitdagingen.

Door tastbaar, voelbaar, proefbaar en zichtbaar te maken hoe we bouwen aan de toekomst van Nederland zorgen we op deze dag voor nieuwe verbindingen. En met die verbindingen bouwen we samen aan het Nederlandse startup ecosysteem. Daarmee bieden we ondernemers de ideale omstandigheden om hier te starten, te groeien en te internationaliseren. 

Met twee grote podia, tientallen werksessies, een speelveld, een expertiseplein, themacafé én top sprekers is 19 april 2018 een dag gevuld met innovatie en inspiratie. Naast onze inbreng met een circulaire café en de presentatie van Orion zijn er ook nog eens drie Kiemt-participanten genomineerd voor StartupDelta Summit Challenge;  IF Technology, Witteveen+Bos en GroenewijkstroomZij mogen tijdens de StartupDelta Summit hun oplossingen pitchen. IF Technology is genomineerd in de categorie ‘energie uit rivieren’, Witteveen+Bos in de categorie ‘alternatief OV’ en Groenewijkstroom in ‘energiemaatregelen lage inkomens’. 

Orion laat haar krachten zien in het circulaire café. Zij helpen namelijk innovatieve ideeën van studenten, onderzoekers en alumni om te zetten naar succesvolle bedrijven. Door training, rondom-ondersteuning en toegang tot een uitgebreid netwerk van partners uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en semi-overheden te bundelen worden innovaties gestimuleerd en gefaciliteerd. Wij vertellen je graag meer over onze krachtenbundeling en de vele voordelen voor starters met innovatieve inzichten en ideeën. 

Bekijk het volledige programma hier!

Meer informatie vindt u hier!

Ik wil mij aanmelden!

 

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Partnerschap met DNHK

Sinds kort zijn we lid van de Duits Nederlandse handelskamer (DNHK). Het Kiemt netwerk begeeft zich met diverse…

Van startup naar Silicon Valley

Het is Sensfix gelukt om binnen één jaar van startup in Gelderland naar Silicon Valley in USA te…

Events

Early Morning Toast 24 mei – meld je aan!

Op deze ontbijtsessie gaan we je informeren over de beschikbare middelen en instrumenten voor het bevorderen van succesvol…

Samenwerking in de grensregio bekrachtigd

Provincie Gelderland en Nordrhein-Westfalen gaan de samenwerking van startups aan weerszijden van de grens versterken. Hiervoor tekenden gedeputeerde…