Oproep! Doe mee en vul de enquête in

Heb je een bedrijf op een bedrijventerrein of ben je een bedrijvenbeheerder? Dan heeft Anouk, afstudeerder bij Kiemt, een prangende vraag aan je. Anouk volgt de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en doet onderzoek naar welke vormen van samenwerkingsverbanden de toekomstbestendigheid van bedrijventerreinen bevorderen en hoe de samenstelling er dan uit dient te zien. Doe mee en vul hier de enquête in.

Hallo, ik ben Anouk Barendse en doe mijn afstudeeropdracht bij Kiemt. Ik volg de opleiding bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Heeft u een bedrijf op een bedrijventerrein of bent u een bedrijventerreinbeheerder, dan zou ik het heel erg op prijs stellen als u mee wilt werken aan mijn afstudeeronderzoek door een enquête in te vullen via deze link. Ik doe onderzoek naar welke vormen van samenwerkingsverbanden de toekomstbestendigheid van bedrijventerreinen bevorderen en hoe de samenstelling van het samenwerkingsverband eruit dient te zien. Hiermee kan Kiemt u mogelijk in de toekomst beter ondersteunen. De enquête kunt u invullen tot 20 april en het onderzoek loopt tot 1 juni. Alvast bedankt!

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required