23 april 2018

Opening Mercator Launch in Nijmegen

Op 16 mei presenteert Radboud Innovation Mercator Launch, het nieuwe supportprogramma voor vroege fase ondernemerschap op de Heyendaal Campus. Mercator Launch inspireert, informeert en helpt (jonge) ondernemers met hun eerste stappen en verbindt de ideeën op de campus met de supportprogramma’s uit het regionale innovatie ecosysteem.

Mercator Launch is dé pre-incubator van de Campus en heeft de ambitie om meer te laten zien wat studenten, onderzoekers en docenten bedenken op de campus en welke startups daar dan vervolgens uit onstaan. Ook wil Mercator launch de student en onderzoeker helpen met het uitwerken en valideren van een idee en wellicht zelfs funden.

U bent van harte uitgenodigd om deze feestelijke opening bij te wonen. Tijdens de opening hoort u meer over het programma, maar vooral krijgt u de kans om te netwerken met de toekomstige ondernemers. De opening vindt plaats in het Startup Centrum op het Mercator Science Park (Toernooiveld 300, 6525 EC Nijmegen).

U kunt zich aanmelden via de website https://www.mercatorlaunch.nl/
Meer informatie: www.mercatorlaunch.nl 


Op de Heyendaal Campus zit de Radboud Universiteit met maar liefst 7 faculteiten, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen én het Radboud Universitair Medisch Centrum. 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Partnerschap met DNHK

Sinds kort zijn we lid van de Duits Nederlandse handelskamer (DNHK). Het Kiemt netwerk begeeft zich met diverse…

Van startup naar Silicon Valley

Het is Sensfix gelukt om binnen één jaar van startup in Gelderland naar Silicon Valley in USA te…

Events

Early Morning Toast 24 mei – meld je aan!

Op deze ontbijtsessie gaan we je informeren over de beschikbare middelen en instrumenten voor het bevorderen van succesvol…

Samenwerking in de grensregio bekrachtigd

Provincie Gelderland en Nordrhein-Westfalen gaan de samenwerking van startups aan weerszijden van de grens versterken. Hiervoor tekenden gedeputeerde…