Op zoek naar 1.000.000 kg overtollig brood

Participant van Kiemt Bakkersgrondstof staat 15 en 16 januari op de Horecava. Ze zijn te vinden in het Start-upLAB2020

Bakkersgrondstof BV verwerkt overtollig brood tot broodmeel, dit broodmeel dient als grondstof voor diverse levensmiddelen. In samenwerking met Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam, maakt Bakkersgrondstof zo brood voor De Tweede Jeugd die er weer supertosti’s van maken.

Naast tosti’s ontwikkelt Bakkersgrondstof trouwens nog veel meer producten waarvan bakkersgrondstof een basis-ingrediënt vormt zoals onder andere bier, visvoer, coatings en kvas.

Tijdens het StartupLAB2020 zal Bakkersgrondstof BV een pitch houden in het theater bij het StartupLAB (Hal 5). De presentatie start op donderdag 16 januari 2020 om 13:00 uur. Voor een jury van vertegenwoordigers uit de cateringbranche wordt toegelicht hoe uit overtollig brood nieuwe producten zijn ontwikkeld voor de consumentenmarkt. Bakkersgrondstof is op zoek naar 1.000.000 kg overtollig brood voor de productie van haar broodmeel én naar een ambitieuze cateraar die de nieuwe producten ontstaan uit de retourstroom wil aanbieden aan de consument. Meer informatie vind je hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required