18 april 2018

Nog geld beschikbaar voor innovatieve projecten

Orion is het vervolgprogramma van Gelderland Valoriseert. Deze laatste is weliswaar beëindigd maar vanuit dat programma zijn nog steeds financiële middelen beschikbaar om ondernemende innovatieve initiatieven een stap verder te helpen.

Zo is voor studenten die een innovatie marktrijp willen maken een voucher beschikbaar van € 2.500,-. En voor jonge startups zijn er leningen met gunstige voorwaarden van € 20.000 tot € 85.000,-. Het beschikbare geld komt uit het revolverende fonds van Gelderland valoriseert.

Het vervolgprogramma Orion wordt op dit moment vormgegeven en helpt innovatieve ideeën van studenten, onderzoekers en alumni om te zetten naar succesvolle bedrijven. Door training, rondom-ondersteuning en toegang tot een uitgebreid netwerk van partners uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en semi-overheden te bundelen worden innovaties gestimuleerd en gefaciliteerd. Een voorbeeld is de Startup Accelerator Gelderland, een training voor ondernemers die zijn voortgekomen uit de vier kennisinstellingen: RU, ArtEZ, VHL en HAN.

In de tijd tussen Gelderland valoriseert en ORION kunnen vouchers en leningen gewoon worden aangevraagd.

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Partnerschap met DNHK

Sinds kort zijn we lid van de Duits Nederlandse handelskamer (DNHK). Het Kiemt netwerk begeeft zich met diverse…

Van startup naar Silicon Valley

Het is Sensfix gelukt om binnen één jaar van startup in Gelderland naar Silicon Valley in USA te…

Events

Early Morning Toast 24 mei – meld je aan!

Op deze ontbijtsessie gaan we je informeren over de beschikbare middelen en instrumenten voor het bevorderen van succesvol…

Samenwerking in de grensregio bekrachtigd

Provincie Gelderland en Nordrhein-Westfalen gaan de samenwerking van startups aan weerszijden van de grens versterken. Hiervoor tekenden gedeputeerde…