08 februari 2018

Nieuwe ronde warmtevouchers WiEfm!

WiEfm is een Duits-Nederlands project op het gebied van duurzame warmte. In 2017 hebben we vanuit WiEfm een groot aantal initiatieven geholpen met kennis, tools, contacten en financiering. Informatie over het project treft u aan op de projectwebsite, www.wiefm.eu. Graag maak ik u in deze email attent op de mogelijkheid om gebruik te maken van een warmtevoucher.

Wat is een warmtevoucher?
In het kader van het Interreg-V project WiEfm bestaat opnieuw de mogelijkheid om voor een duurzaam warmteproject in Gelderland of Overijssel een voucher aan te vragen. De voucher kan worden aangevraagd door overheden en bedrijven en kan worden ingezet voor de gedeeltelijke financiering van een haalbaarheidsstudie. Voor het onderzoek wordt een minimum eigen bijdrage gevraagd van 30% van de onderzoekskosten. Per projectaanvraag wordt maximaal € 25.000 toegekend. Wilt u weten of uw (potentiële) project voor ondersteuning in aanmerking komt, klik dan hier voor meer details.

Hoe vraagt u een voucher aan?
Het aanvragen van een voucher is eenvoudig. U kunt een voucher aanvragen door dit formulier te printen en volledig ingevuld per email naar mij toe te sturen, samen met de benodigde documentatie. Alleen volledige aanvragen nemen wij in behandeling. Met het voltallige projectteam beoordelen we uw aanvraag. Na besluitvorming ontvangt u van mij een reactie.

Er is beperkt budget voor het aanvragen van een vouchers, maak uw interesse daarom tijdig aan ons kenbaar. De haalbaarheidsonderzoeken worden uitgevoerd door een derde partij en dienen te uiterlijk september 2018 te zijn afgerond. In geval van vragen of opmerkingen kunt u contact met mij opnemen via onderstaande contactgegevens. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden.

Bas Grol

grol@kiemt.nl
+31(0)26 446 1469
+31(0)6 2708 5562

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Partnerschap met DNHK

Sinds kort zijn we lid van de Duits Nederlandse handelskamer (DNHK). Het Kiemt netwerk begeeft zich met diverse…

Van startup naar Silicon Valley

Het is Sensfix gelukt om binnen één jaar van startup in Gelderland naar Silicon Valley in USA te…

Events

Early Morning Toast 24 mei – meld je aan!

Op deze ontbijtsessie gaan we je informeren over de beschikbare middelen en instrumenten voor het bevorderen van succesvol…

Samenwerking in de grensregio bekrachtigd

Provincie Gelderland en Nordrhein-Westfalen gaan de samenwerking van startups aan weerszijden van de grens versterken. Hiervoor tekenden gedeputeerde…