Kiemt en IPKW lanceren The Future of Us

19 februari 2020

The Future of Us is een innovatief congrestival over de energietransitie en een circulaire economie. Dit evenement heeft de inhoud van een congres en de energie van een festival.

Kom ook en stap in onze tijdmachine. Terug in de tijd gaan we zeker niet, we kijken vooruit. Hoe ziet onze toekomst eruit? Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeg ik? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.

Nee, dit zijn geen zweverige voorspellingen, hallucinaties of glazen bollen: er wordt al volop gewerkt aan deze zonnige toekomst. Dit is het moment om te ervaren waar we al toe in staat zijn en om mee te dromen met wat er nog staat te gebeuren.

Visionairs, uitvinders, waarmakers, politici, ondernemers, wetenschappers, studenten, startups en jij vinden elkaar op dit festival. Vraag en aanbod worden aan elkaar gekoppeld, innovaties krijgen een podium en verhalen krijgen luisteraars. Op The Future of Us vinden, verbinden, vertellen en versnellen we.

Op vrijdag 11-9-2020 stap je op het duurzaamste industriepark van Nederland, Industriepark Kleefse Waard in Arnhem, een andere wereld in. Op deze plek beleef je aan den lijve wat er allemaal al mogelijk is en hoe dichtbij die verre toekomst eigenlijk is; deze start NU!

Ontdek de toekomst met verhalen van:

Chad Frischmann :

Kunnen we de opwarming van de aarde in de komende 30 jaar stoppen en het proces zelfs keren? Volgens het team achter Project Drawdown is het antwoord ja!

Prof. Jan Jonker:

Jan Jonker lanceert zijn nieuwste boek tijdens The Future of Us: Duurzaam Organiseren: Template voor het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen.

Gerald Naber:

De Ellen MacArthur Foundation begon in 2016 met de “New Plastics Economy Initiative”, Gerald neemt ons mee in hoe zij de hele wereld achter dit initiatief aan het scharen zijn.

En daar stopt het niet.. Tim van Hattum, Ruud Koornstra, Tessie Hartjes, Jan Terlouw en vele anderen zullen hun blik op de toekomst delen.

Kijk voor meer informatie en updates over sprekers op: www.thefutureofus.nl

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld