Kamerbrief Noodpakket banen en economie

18 maart 2020

Het coronavirus heeft een enorme impact op onze samenleving en op jullie als ondernemers en organisaties. Als Kiemt hebben wij ook stappen ondernomen. Zo zijn enkele bijeenkomsten geschrapt, vergaderen we op afstand en werken de collega’s thuis.Β Gezien het werk dat wij doen zijn wij in staat om de eerste weken op te vangen met planningswerkzaamheden. Echter veel van onze participanten hebben die mogelijkheden niet en ervaren direct nadelige economische consequenties.

Gisteren heeft het kabinet verregaande ondersteuning toegezegd aan die bedrijven en zzp’ers die ten gevolge van het coronavirus in de financiΓ«le problemen komen.

Noodpakket banen en economie

Onze contacten binnen het Ministerie van Economische zaken En Klimaat hebben ons de brief van het Kabinet aan de Tweede Kamer ter beschikking gesteld met het verzoek deze zo veel mogelijk te delen. Daar geven we natuurlijk graag gehoor aan. Via deze link kunt u, onverkort de briefΒ  en bijbehorende bijlagen met daarin het overzicht van alle maatregelen die het kabinet op dit moment ter beschikking stelt, downloaden.

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld