IPKW wint prijs voor meest duurzame werkplek

5 november 2019

Tijdens het BT Event won IPKW gisteren de Circular Economy Award 2019; de prijs voor de meest duurzame werkplek van Nederland. IPKW werd samen met Businesspark Waarderpolder uit Haarlem en Brainport Industries Campus uit Eindhoven genomineerd uit een longlist van in totaal 12 werklocaties. De uiteindelijke winnaar is bepaald door de vakjury.

Duidelijke visie
β€œIPKW heeft een duidelijke visie waar langjarig aan vast wordt gehouden. Er zijn mooie plannen gerealiseerd die op een duidelijke wijze worden gecommuniceerd. Ze zijn onderscheidend in: testen, innovatie, gewoon doen!” aldus het jurycommentaar. β€œConcrete resultaten zijn het oprichten van een afvalteam, gebouwen duurzaam herontwikkelen, elektrische laadpunten en veel gezamenlijke faciliteiten.”

β€œWe zitten hier voor de eeuwigheid en mede daarom richten we alles zo duurzaam mogelijk in”, aldus IPKW-directeur Kevin Rijke. β€œOf het nou gaat om het terrein, de gebouwen of grondstoffen. Maar het geldt bijvoorbeeld ook voor energie en zelfs kennis: alle output is potentieel input voor iets nieuws. We werken elke dag om het park mooier, groener en duurzamer te maken en zijn dan ook erg trots op deze mooie prijs.”

Lees verder

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld