Inschrijvingen KVK Innovatie Top 100 geopend

21 januari 2019

Innovatieve ondernemers uit het MKB kunnen zich aanmelden voor de 14e KVK Innovatie Top 100. Inschrijven is mogelijk via de de website www.mkbinnovatietop100.nl en kan tot 19 april 2019. De KVK Innovatie Top 100 is een initiatief van de Kamer van Koophandel.

Inschrijven is alleen mogelijk voor een KVK-geregistreerde mkb’er die een innovatie op de markt heeft gebracht. De inschrijvingen worden beoordeeld op de volgende criteria: groeipotentie, omzet, originaliteit, duurzaamheid en impact voor de branche en de samenleving.

In juni worden in alfabetische volgorde de 100 genomineerde bedrijven bekendgemaakt. Deze selectie wordt gedaan door expertpanels van verschillende sectoren. In oktober wordt ook de volgorde van de ranglijst bekend gemaakt, die zo is bepaald door de landelijke jury.

Voorgaande editie

De afgelopen jaren was Oost-Nederland met 17 bedrijven vertegenwoordigd in de lijst. Vanuit het netwerk van Kiemt waren Nijhuis Industries BV (40) en Solar Energy Booster BV (53) vertegenwoordigd. Wij hopen op een nog grotere vertegenwoordiging van Oost-Nederland en Kiemt in 2019. Schrijf je dus snel in!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld