Help de crisis te kraken!

16 april 2020

Kraak mee met de grootste crowdsourcing voor een veerkrachtig Nederland!

De corona crisis verplicht velen om stil te staan. Laten we van dit momentum gebruik maken om te bekijken hoe we onze maatschappij en economie hebben ingericht en hoe we onze systemen na de crisis willen opbouwen.

In welk stadium jouw initiatief ook is, wij helpen je om het samen met experts verder te ontwikkelen. Voor de 10 finalisten staat er een coachingstraject van PwC en Frisse Blikken, een netwerk van mentoren en potentiΓ«le launching partners klaar om je, gedurende 1 week, te ondersteunen om jouw inzending voor een duurzamer en socialer Nederland na de crisis op te schalen.
‍
Ons doel is om de 3 winnende concepten te funden en te voorzien van professionele coaching.

Kiemt ondersteunt dit initiatief om samen met TNO, DRIFT, Drawdown Europe, Dr2 New Economy, Buro Einstein & IGNE te werken aan een toekomst met stabiele werkgelegenheid, meer zorgzaamheid,Β  meer circulariteit en minder CO2!

Via kraakdecrisis.nl kunnen deelnemers tot en met 3 mei hun idee indienen. Het publiek bepaalt wat de beste tien inzendingen zijn. Zij gaan, onder begeleiding, in vijf dagen hun idee doorontwikkelen. Tijdens de finale die te volgen is op livestream, pitchten de finalisten pitchen hun concept.

De 10 finalisten krijgen gegarandeerd 1 week coaching van PwC consultants, begeleiding door Frisse Blikken en een social handprint meting van MAEX.

Het is tijd voor actie! Verzamel je team en meld jouw idee of initiatief voor 3 mei aan!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld