Gratis online cursus circulaire mode

15 april 2020

Werk je in de mode-industrie? Of ben je gewoon heel geΓ―nteresseerd in mode? Dan nodigen we je uit om de toekomst van mode te ontdekken met deze gratis online cursus (MOOC) van Wageningen University & Research en ArtEZ.

Ieder jaar worden er wereldwijd 80 miljard kledingstukken verkocht. Zoals je wellicht weet, is de mode-industrie de meest vervuilende industrie op aarde. Tijd om het roer om te gooien en naar alternatieven te zoeken. Draag je steentje bij en help mee aan een toekomst waarin we allemaal kleding dragen die gemaakt is van composteerbare materialen.

In deze gratis online cursus wordt door topprofessoren en experts uit de sector uitgebreid toegelicht wat circulaire mode is. Je leert de kernconcepten en tools van de circulaire economie in de mode-industrie beter te begrijpen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de uitdaging van recycling, ontwerp voor circulariteit, alternatief textiel door biobased innovatie en circulaire bedrijfsmodellering om innovaties op de markt te brengen. Bouw mee aan een duurzame toekomst en volg de MOOC-cursus hier!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld