Gratis online cursus circulaire mode

Werk je in de mode-industrie? Of ben je gewoon heel geïnteresseerd in mode? Dan nodigen we je uit om de toekomst van mode te ontdekken met deze gratis online cursus (MOOC) van Wageningen University & Research en ArtEZ.

Ieder jaar worden er wereldwijd 80 miljard kledingstukken verkocht. Zoals je wellicht weet, is de mode-industrie de meest vervuilende industrie op aarde. Tijd om het roer om te gooien en naar alternatieven te zoeken. Draag je steentje bij en help mee aan een toekomst waarin we allemaal kleding dragen die gemaakt is van composteerbare materialen.

In deze gratis online cursus wordt door topprofessoren en experts uit de sector uitgebreid toegelicht wat circulaire mode is. Je leert de kernconcepten en tools van de circulaire economie in de mode-industrie beter te begrijpen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de uitdaging van recycling, ontwerp voor circulariteit, alternatief textiel door biobased innovatie en circulaire bedrijfsmodellering om innovaties op de markt te brengen. Bouw mee aan een duurzame toekomst en volg de MOOC-cursus hier!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required