De waterstof kansenkaart: kansen en initiatieven in beeld

27 oktober 2020

In samenwerking met Qirion en Turqiose heeft Kiemt de zogenaamde H2kansenkaart opgezet. Deze kaart koppelt potentiΓ«le kansen aan bestaande initiatieven op het gebied van waterstof.  

Niet alleen geeft de kaart inzicht in welke waterstof initiatieven zich in Oost-Nederland ontwikkelen, maar ook welke waterstof kansen er nog zijn op het gebied van logistiek, industrie en mobiliteit. Via de kaart kunnen geΓ―nteresseerden gemakkelijk en snel in contact komen met deze initiatieven en mogelijkheden.

Kiemt wilt door middel van deze kaart, Oost-Nederland letterlijk op de kaart zetten als innovatieve regio voor de ontwikkeling, toepassing en systeemintegratie van waterstoftechnologie!

Staat jou initiatief nog niet op de kaart? Of wil je aansluiten bij een kans? Dan kan je direct contact opnemen via de kaart voor meer informatie of aansluiting!

Ga direct naar de waterstof kansenkaart via onderstaande link:

Logo H2kansenkaart met directe link

Waterstof kansenkaart

Partners

Dit is een initiatief van Kiemt, Qirion en Turquoise en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland. Samen zetten we Oost-Nederland op de kaart als innovatieve regio voor de ontwikkeling, toepassing en systeemintegratie van waterstoftechnologie.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld