Jeroen van den Bosch

Duurzaamheid heeft al geruime tijd mijn interesse en ik volg nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van materialen, circulariteit en energievraagstukken. Ik ben onder de indruk van de innovatiekracht van deze regio. Ik zie natuurlijke samenwerkingsverbanden ontstaan en ben enthousiast over de mogelijkheid om deze te versterken en uit te breiden. De internationale aspecten van mijn werk in het Two4C-project spreken me erg aan, en ik kijk ernaar uit om samen te werken met het internationale team.

Diederik Hoefsmit

Tijdens mijn studie Civiele Techniek aan de Universiteit Twente heb ik een drive ontwikkeld om de wereld te verduurzamen. Mijn levensmotto is om de aarde beter achter te laten dan ik hem heb aangetroffen. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties gewerkt om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Zo heb ik bij een adviesbureau gewerkt om de bouw te verduurzamen en gemeenten over duurzaamheid te adviseren. Ook heb ik bij een non-profit organisatie gewerkt op de thema’s energietransitie en circulariteit. Momenteel werk ik ook bij De Blauwe Wijkeconomie in Arnhem waar ik me met name bezig houdt met energiearmoede. Bij Kiemt ga ik de komende tijd aan de slag op het gebied van de energietransitie. Hierbij hoop ik positief en actiegericht aan de slag te gaan, met veel creatieve oplossingen te komen en veel nieuwe mensen te leren kennen en aan elkaar te verbinden.

Judith Gijsbertsen

Het belang van een circulaire economie en de versnelling van de energietransitie zal niemand zijn ontgaan. Daar draag ik dan ook graag aan bij via Kiemt. Als communicatiemedewerker houd ik me vooral bezig met het vertellen over de laatste ontwikkelingen vanuit ons netwerk via de website, social-media kanalen en de nieuwsbrief.

Heb jij op dit gebied een interessante bijeenkomst, ontwikkeling of andere bijdrage die wij vanuit Kiemt kunnen versterken, neem dan contact met mij op!

Rik van Dommele

Veranderen is moeilijk, dat kost tijd en moeite. Alle, nou ja bijna alle, mensen zijn er inmiddels van overtuigd dat wij moeten veranderen in de manier waarop we met de aarde omgaan. Voor de ene mens is die verandering nodig om zijn huis niet door de zee verzwolgen te zien. Voor de ander betekent die verandering slechts een aanpassing van zijn vlieggedrag.

Voor de ene organisatie betekenen die veranderingen een bedreiging van het businessmodel en werkgelegenheid; voor andere organisaties biedt het talloze mogelijkheden voor nieuwe producten.

Ik wil mij graag inzetten om Kiemt en haar medewerkers optimaal te positioneren zodat wij met onze partners de goede bijdrage kunnen leveren aan de veranderingen rond de Circulaire Economie en de Energietransitie in Oost Nederland.

Loes Peters

Circulaire economie en energietransitie zijn al jaren nationaal en internationaal belangrijke onderwerpen. Bewustwording van de impact die wij als mens hebben op de natuur en het milieu, wordt zowel op grote als op kleine schaal steeds belangrijker. Als consument probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een duurzamere woon- en leefomgeving door bewuste keuzes te maken in mijn levensstijl en consumptiegedrag. Ik ben dan ook heel blij dat ik nu de kans krijg om als Office Manager bij Kiemt ook mijn steentje bij te dragen in het delen van kennis, het inspireren, het leggen van verbindingen en het aangaan van samenwerkingen in ons brede netwerk van innovatiepartners.

Floor van de Waterbeemd

Ik zet graag mijn kennis en kunde in om de energietransitie en circulaire economie te versnellen en daarmee de wereld een beetje duurzamer te maken. Want er gebeurt ontzettend veel in Oost Nederland! Mooie innovaties, events, samenwerkingen, start-ups…. ik vertel je er graag meer over!

Erick Wuestman

Circulaire economie en de energie transitie zijn belangrijke gespreksonderwerpen. Gelukkig is Kiemt er, om van praten naar actie te komen. Met name wanneer er nog veel is uit te vinden rondom een bepaalde grondstof, product, businessmodel of de vertaling daarvan naar diensten. Als adviseur in circulaire economie, oud-voorzitter van de Stichting Circulaire Economie en mede oprichter van Cirkelstad en CIRCLES, heb ik heel wat uitdagingen voorbij zien komen. Kennis en kennissen opgedaan. En partijen aan elkaar weten te verbinden.

Inmiddels vind ik dat we geen tijd meer te verliezen hebben om Γ©cht keihard WERK te maken van het zorgvuldig en volhoudbaar omgaan met moeder aarde in het algemeen en met grondstoffen en energie in het bijzonder.

Vandaar dat ik mij graag inzet om nieuwe oplossingen te helpen vinden, verbindingen te leggen en waar nodig als creatieve of kritische spiegel te dienen. Waarbij ik allerlei hulpmiddelen en hulpmotoren vanuit de Kiemt rugzak kan aandragen, of ondersteunen, om bedrijven in Oost Nederland te helpen versnellen in hun bijdrage aan gezonde en dus verantwoorde duurzame continuΓ―teit.

Merel Schouten

Je hoort veel over de energietransitie en circulaire economie, de nieuwste innovaties schieten als jonge scheuten uit de grond. Vaak zijn dit mooie en inspirerende verhalen die het waard zijn om te vertellen. Met veel plezier geef ik deze verhalen een boost en draag ik op deze wijze bij aan een duurzamere wereld.

Franske van Duuren

In een wereld waar dier- en plantensoorten uitsterven, waar straks 10 miljard mensen bedreigd worden door een water-, grondstoffen- en klimaatcrisis kunnen de huidige wetenschap en technologie niet voor oplossingen zorgen als wij niet erkennen dat de mens meer waard is dan hetgeen hijΒ  produceert. De mens met een menselijk bewustzijn waarin hij zichzelf steeds minder op de voorgrond plaatst. Minder egocentriciteit zie ik als de oplossing voor de rampen die ons dreigen. Het opzetten van samenwerkingsverbanden waarin we gezamenlijk naar oplossingen zoeken, kennis en inzichten delen en vooral gebruik maken van elkaars krachten en mogelijkheden. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Erik Boss

Het brede Kiemt netwerk draagt bij aan een duurzame woon- en leefomgeving door innovaties en transities te versnellen. Door bij Kiemt werkzaam te zijn kan ik hier, met mijn financiΓ«le achtergrond, een steentje aan bij dragen en wordt de wereld weer een stukje groener.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld