Food Valley NL

Brightlands Chamelot Campus

Van Hall Larenstein

TNO

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creΓ«ren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is onze missie en daar werken wij, de ruim 2600 professionals van TNO, dagelijks aan. Dit doen we samen met partners en gericht op negen domeinen.

Over TNO
TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Wij geloven in gezamenlijke creatie van waarde in maatschappelijke Γ©n economische termen. Wij richten ons op innovaties voor negen domeinen:

 • Bouw, Infra & Maritiem: β€˜Robuuste constructies Γ©n duurzaam gebruik’
 • Circulaire Economie & Omgeving: β€˜Verduurzaming richting geven en versnellen’
 • Defensie en veiligheid: β€˜Wij zetten onze kennis en technologie in voor veiligheid’
 • Energie: β€˜Versneld naar een duurzame energievoorziening’
 • Gezond leven: β€˜Gezond werken en leven bevorderen’
 • Industrie: β€˜Innoveren voor werkgelegenheid, welvaart en welzijn’
  Informatie & Communicatie Technologie: β€˜Digitale transformatie duiden en versnellen’
 • Mobiliteit & Logistiek: ‘Realiseren van leefbare en duurzame steden’
  Strategische Analyses & Beleid: ‘Complexe vraagstukken omzetten in concrete innovaties’
 • Doelgericht innoveren, dat is waar TNO voor staat. We ontwikkelen kennis niet om de kennis, maar om de praktische toepassing.

Onze missie
TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creΓ«ren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.

 

University of Twente

Universiteit Twente. Onze 3.300 wetenschappers en professionals zorgen samen voor baanbrekend onderzoek, relevante innovatie en inspirerend onderwijs voor circa 10.000 studenten. Ondernemerschap zit daarbij in onze genen. Op de campus zijn meer dan 100 (student)bedrijven gevestigd en er zijn al meer dan 750 succesvolle spin-off bedrijven voortgebracht! Op onze prachtige, groene campus gebeurt nog veel meer. Onze faciliteiten voor sport en cultuur zijn uniek en met talrijke evenementen maken onze campus een begrip. Universiteit Twente dat is β€œHigh Tech, Human Touch!”

Radboud Universiteit Nijmegen

De Radboud Universiteit Nijmegen is een klassieke, brede universiteit waar kwaliteit volgens internationale standaarden voorop staat. Haar onderzoek en onderwijs zijn ze verankerd in en betrokken bij de samenleving. De Radboud Universiteit Nijmegen is een studentgerichte onderzoeksuniversiteit. De universiteit wil haar studenten opleiden tot het innemen verantwoordelijke posities in de internationale samenleving. Om het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek te versterken, onderhouden medewerkers banden met docenten, onderzoekers en studenten van andere universiteiten en met maatschappelijke organisaties in binnen- en buitenland.

ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts is een hbo-opleiding met locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle. ArtEZ leidt op voor beroepen waarin kunst, kennis en creativiteit centraal staan.

Kennispark Twente

Kennispark Twente is de innovatiecampus waar kennisintensieve ondernemers zich succesvol kunnen ontwikkelen. Bedrijven hebben er toegang tot talent en expertise, baanbrekend onderzoek en diverse vormen van financiering en coaching. Kennispark is een initiatief van Saxion, de Universiteit Twente, de gemeente Enschede (namens de Netwerkstad Twente) en de Provincie Overijssel.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

HAN University of Applied Sciences: springplank naar de toekomst

Wij zijn HAN University of Applied Sciences. We bieden een springplank naar de toekomst. Hoe? Door nieuwsgierig, ondernemend, onderzoekend en open te zijn.

De HAN is een brede hogeschool. Op onze campus in Arnhem en in Nijmegen ontdekken meer dan 35.000 studenten hun toekomst als professional in de beroepspraktijk Γ©n als goed burger. Bij ons is iedereen welkom. Welke achtergrond, huidskleur, religieuze of politieke overtuigingen of seksuele geaardheid je ook hebt. Iedereen kan en mag meedoen.
Bij de HAN brengen ruim 3.900 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei. Wij werken samen aan kwaliteit en nemen daar onze verantwoordelijkheid voor. Dat doen we in een sfeer van vertrouwen en inspiratie.
We werken ook aan de ontwikkeling van onze regio. Samen met mensen uit de beroepspraktijk leiden we studenten op tot professionals die een meerwaarde bieden. Die over de grenzen van hun eigen vakgebied heen kunnen kijken. Zelfstandige denkers en aanpakkers. Initiatiefrijke en zelfbewuste doorzetters vol ideeΓ«n en ambities. Klaar voor de beroepspraktijk van nu Γ©n morgen.
Samen met het beroepenveld doen we praktijkgericht onderzoek. De resultaten zijn direct bruikbaar in de dagelijkse praktijk. Samen staan we sterk in onze regio.

HAN_ Open Up New Horizons.

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research (WUR) is het samenwerkingsverband van Wageningen University en st. Wageningen Research. Vanuit de missieΒ To explore the potential of nature to improve the quality of lifeΒ werken ruim 6.500 collega’s en 12.500 studenten uit meer dan 100 landen mondiaal samen met bedrijven, overheden, burgers en NGOs. Om sΓ‘men de antwoorden te vinden op transitie vraagstukken in circulaire economie, groene grondstoffen, gezonde voeding en een leefomgeving in balans met de teelt van plant en dier. De kracht van WUR is de integrale aanpak en bundeling van toegepaste onderzoeksinstitutenΒ met universiteit; science for impact door continue te werken aan toepassing in de praktijk.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld