TMC Technology Oost

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. TMC is een internationale tech consultancy organisatie die bestaat uit Employeneurs (consultants) met meer dan 65 nationaliteiten die klanten over de hele wereld adviseren en ondersteunen.

TMC Infra & Renewable Energy richt zich op de aorta van onze samenleving. De employeneurs zorgen er dagelijks voor dat particulieren, bedrijven en instanties worden voorzien van elektra, water, gas en warmte. Onze opdrachtgevers bestaan uit netbeheerders, ingenieursbureaus, aannemers en (semi)-overheidsorganen die zich bezig houden met het versnellen van de energietransitie.

Pureps B.V.

LeanENT B.V.

Kranji Solutions R&D Lab

Hyster-Yale Group

VIRO

THE PERFORMANCE OF TECHNOLOGY

De toekomst vormgeven. Dat zien we bij VIRO als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie. Wij denken dat technologische innovatie het succes van de industrie bepaalt. Met de juiste mix van mensen en expertises helpen wij onze klanten bij de ontwikkeling en optimalisatie van hun producten en processen.

Multidisciplinair ingenieursbureau

Wij zijn een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Vanuit onze vestigingen in Nederland, BelgiΓ« en Duitsland werken onze 800 medewerkers wereldwijd voor opdrachtgevers in de aerospace, attractiebouw, automotive, defensie, energie, food, industriΓ«le & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie.

Helpen beter te presteren

Wij helpen onze industriΓ«le klanten al meer dan 50 jaar bij het realiseren van hun projecten en dromen. Zowel binnen VIRO als intern bij de klant, kijken onze engineers met een frisse blik naar de projecten. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe producten, machines, voertuigen, productielijnen of plants, kleinbedrijf of multinational, wij adviseren en begeleiden graag op maat.

Samen met de klant bekijken wij hoe het beter, efficiΓ«nter en anders kan. Out of the box, maar goed doordacht met als doel de ambities van onze klant te verwezenlijken. Inspirerend, uitdagend en betrokken.

De Hoeve Innovatie

COPPA

KplusV

Groene Rijders

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld