Aanjaagfonds Energietransitie Nijmegen

Heb jij met jouw bedrijf of organisatie een idee voor een onderzoek of project dat gericht is op energiebesparing en duurzame energieopwekking in Nijmegen? Dan kunt je misschien gebruik maken van het ‘Aanjaagfonds Energietransitie’. Dit fonds is voor onderzoeken of projecten die Nijmegen helpen om in 2045 energieneutraal te zijn. 

Dit fonds is voor onderzoeken of projecten die Nijmegen helpen om in 2045 energieneutraal te zijn. Power2Nijmegen bepaalt met een adviesgesprek of u voor uw plan een aanvraag kunt indienen. Vraag een adviesgesprek aan. Het team van Power2Nijmegen helpt u graag op weg!

Extra duwtje om ideeën aan het rollen te krijgen
Met het ‘Aanjaagfonds Energietransitie’ wordt een extra duwtje gegeven om ideeën gericht op energiebesparing en duurzame energieopwekking aan het rollen te krijgen. Het ‘Aanjaagfonds Energietransitie’ is te vinden op nijmegen.nl onder: Subsidie energieneutrale projecten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required